KÜTAHYA / MERKEZ - Ticaret Borsası Bölcek İlkokulu

Ara

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (KSBÜ), "KSBÜ Çocuk Üniversitesi" projesi kapsamında yer aldığımız etkinlik ulusal medyada yer aldı.

Ara

Eş anlam,zıt anlam ve eş sesli kelimeler ile öğrencilerimiz arasında web 2.0 araçları üzerinden bilgi yarışması yapıldı.Katılan ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin düzenlediği "Çocuk Üniversitesi Genç Kızılay Projesine " katıldı.

Ara

Kütahya il milli eğitim müdürlüğümüzün kasım ayı için belirlediği "göğü yere indirelim" kitabının yazarı özgür balpınar ile söyleşi yaptık.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan etkinlikler ile kutlandı.Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, nice sağlıklı mutlu günler dileriz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Etkinlikleri okulumuz salonunda yapıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Kas

Değerler eğtimi doğruluk ve dürüstlük konulu pano hazırlandı.

Ekm

Erasmus projesi kapsamında İlimize gelen proje ortaklarımızı okulumuzda misafir ederek karşılıklı sunumlarla bilgi alışverişinde bulunduk.

Eyl

Okulumuz 1. Sınıf öğrencilerine polis bilgilendirme semineri yapıldı.

Eyl

İlköğretim haftası etkinlikleri kapsamında Hilal Yıldırım ve Halil İbrahim Demirlek öğretmenlerimiz Meyve Şöleni etkinliği, Elif Yüce öğretmenimiz doğum günü etkinliği yaptılar.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Eyl

İlköğretim Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı başlamış oldu. Bizlerde Ticaret Borsası Bölcek İlkokulu  öğrenci ve öğretmen ailesi olarak tüm eğitim camiasının yeni eğitim-öğretim yılını kutlar, başarılar dileriz.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı uyum haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz 1. sınıf  ve Anasınıfı öğrencileri ile etkinlikler yapıldı.